Zalacséb környéki szállások, programok, látnivalók

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Magyarország » Zala megye » Zalacséb  

Malom Tanya Panzió

útitervbe

Zalacséb, Györkefa dülő 4. - Térkép

  • Malom Tanya Panzió, Zalacséb

  • Malom Tanya Panzió, Zalacséb (2.kép)

  • Malom Tanya Panzió, Zalacséb (3.kép)

A MalomTanya Panzió egy régi vizimalomból átalakított, új szárnnyal bővített , kényelmes vendégház a Zala partján, kb.1 km -re lakott településektől. A szobák mérete és stílusa változatos, 2-3-4 ágyas, zuhanyzós.Házias ételek, családias légkör, testi és szellemi felfrissülés, teljes kikapcsolódás: ez az, amire számíthat a hozzánk látogató. Őrség és Göcsej szépséges tájai, Szlovénia és Ausztria határmenti települései 1 nap alatt bejárhatók autóval, kerékpárral. Győződjön meg róla saját szemével !

A ház két-ill.háromszintes, fagerendás, egyedi kialakítású és berendezésű, otthonos hangulatot áraszt. A szobák mérete és kialakítása változatos, 2-3-4 ágyas, családi duplaszobás, stb.
A folyó közvetlenül a ház mellett csobog, nyitott medence, szauna, grillező és bográcsoló, gyerek-játékok, csocsó, ping-pong, hatalmas füves rét.
Szabolcs Péter Munkácsy-díjas szobrász önálló kiállítása, zongora, könyvtár várja vendégeinket.
Házias ételek, családias légkör, testi és szellemi felfrissülés, teljes kikapcsolódás : ez az, amire számíthat a látogató, aki még nem fedezett föl minket ezen a gyönyörű vidéken.

Házirend

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben